Valmistamme muovisia prosessilaitteita asiakkaiden toiveiden ja suunnitelmien mukaan.
Globaalisti merkittävä teollisuuden muovituotteiden valmistaja
Yhteystiedot »

Pyydä tarjous

Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä! Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja yhteydenottoon ja tarjouksen tekemiseen sekä sisäiseen tilastointiin.
  Tuotteet

  Yhdistelmärakenteet

  Yhdistämällä kestomuovien erinomainen kemiallinen kesto sekä lujitemuovien mekaaninen lujuus ja monipuolinen sovellettavuus voidaan ratkaista hyvin monenlaisia prosessilaitteiden ongelmia. Oikeat materiaalivalinnat mahdollistavat hyvin erilaisten käyttöolosuhteiden hallinnan ja mitä erilaisimmat käyttötarkoitukset.

  Yhdistelmärakenteet »

  Muovipinnoitukset

  Pinnoittamalla esimerkiksi teräs tai betonirakenteita muoveilla hyödynnetään muovien hyvä kemillinen kestävyys ja teräksen tai betonin lujuus. Pinnoituksia voidaan suorittaa lähes kaikilla kestomuovilevyillä, tai kemiallisesti kestävillä Vinylester ja Epoxi laminaateilla. Nämä kaikki kuuluvat PRP-Plastic Oy:n pinnoitusohjelmaan.

  Muovipinnoitukset »

  Kestomuovit

  Kestomuovit ovat lämpömuovattavia ja hitsattavia materiaaleja. Kestomuovi soveltuu monipuolisesti eri laiterakenteisiin, kuten erilaisiin suojiin, säiliöihin, altaisiin jne. Yleisimmin käyttämämme laiterakennusmuovit ovat PVC, PE-HD ja PP sekä fluorimuoveista PVDF, PVDF-Flex, ECTFE, FEP MFA ja PFA.

  Kestomuovit »

  Lujitemuovit

  Lujitemuovit ovat ns. kertamuoveja, jotka tarvitsevat valmistettaessa muotin, eivätkä ole uudestaan muovattavissa eikä liitettävissä hitsaamalla. Tyypillisimmät tuotteemme ovat erilaiset säiliöt, altaat, pesurit, levyt, putket, tangot ja profiilit.

  Lujitemuovit »

  Putkimateriaalit

  Lujitemuovilla vahvistetut kestomuoviputket ovat erinomaisia kohteisiin, joissa vaaditaan korroosion, lämpötilan ja paineen kestävyyttä. Putket ovat keveitä, eivät vaadi erityistä huoltoa ja ovat helppoja puhdistaa. Putkivastus on pieni sisäpinnan ollessa sileä.

  Putkimateriaalit »

  Vesileikkaus

  Vesileikkaus on nopea ja mittatarkka menetelmä, jossa kappaleeseen ei kohdistu lämpöä. Tällöin ei tapahdu muodonmuutoksia, vääntymistä, palamista, sulamista tai murtumista. Leikattavasta pinnasta tulee erittäin siisti. Sopii lähes kaikille materiaaleille.

  Vesileikkaus »

  Tarkastukset ja muovikunnossapito

  Tarkastamalla säiliöiden ja putkistojen kuntoa säännöllisesti, voidaan ennakoida tulevia huolto- ja korjaustarpeita ja varmistutaan laitteiston toimivuudesta.

  Tarkastukset ja muovikunnossapito »

  Päätoimipaikka, Mäntsälä
  Moreenikatu 2 A, 04600 Mäntsälä

  Keminmaa
  Ratakuja 3, 94450 Keminmaa

  Pori
  Linjatie 4, 28430 Pori

  Puhelinvaihde:

  029 006 250

  Yrityksen sähköpostiosoite:

  prpplastic@prpplastic.fi
  Henkilöstön sähköpostit ovat muotoa:
  etunimi.sukunimi@prpplastic.fi

  Seuraa meitä:

  Linkedin

  Modul Plastic Oy logo
  Modul-Plastic Oy on muovilaitteiden ja putkistojen asennuksiin ja kunnossapitotöihin erikoistunut yritys.

  Copyright © 2023 PRP-Plastic