Valmistamme muovisia prosessilaitteita asiakkaiden toiveiden ja suunnitelmien mukaan.
Globaalisti merkittävä teollisuuden muovituotteiden valmistaja
Yhteystiedot »

Pyydä tarjous

Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä! Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja yhteydenottoon ja tarjouksen tekemiseen sekä sisäiseen tilastointiin.




  PRP-Plastic Oy

  PRP-Plastic Oy on vuonna 1990 perustettu muovisiin prosessilaitteisiin erikoistunut teollisuuden alihankkija. Suunnittelemme ja valmistamme korkealaatuisia muovisia prosessilaitteita ja putkistoja asiakkaiden toiveiden ja suunnitelmien mukaisesti. Henkilöstöllämme on pitkä kokemus kaikkien käytössä olevien muovilaatujen muokkauksesta ja valmistuksesta.

  Prosessiteollisuus kehittyy voimakkaasti, ja samalla kasvavat prosessilaitteissa käytettyjen materiaalien vaatimukset. Kestomuovien, lujitemuovien ja niiden yhdistelmien käyttökohteita on teollisuudessa jatkuvasti enemmän. PRP-Plastic on näiden vaativien laitteiden valmistuksen erikoisosaaja.

  Laaja kokemuksemme ja vankka osaamisemme fluorimuovien parissa antaa meille erinomaiset edellytykset valmistaa prosessilaitteita hyvinkin vaativiin olosuhteisiin. Fluorimuovitöissä olemme yksi Euroopan johtavista yrityksistä.

  Kesällä -06 sertifioitu laatujärjestelmä täyttää ISO 9001 -standardin vaatimukset ja takaa hyvän laadun myös tulevaisuudessa.

  Liikevaihto
  Liikevaihto n. 7 milj. €
  Globaali
  Työllistää n. 45 henkilöä
  Työllistys
  Globaali toimija: Eurooppa, Amerikka, Aasia
  Sertifiointi
  Sertifioitu ISO 9001:2015 laatujärjestelmä
  Pätevöinti
  Kaikki tuotannon työntekijät pätevöitetty
  Auktorisointi
  Auktorisoitu Agrun toimesta

  Modul Plastic Oy

  Modul Plastic Oy on muovilaitteiden ja putkistojen asennuksiin ja kunnossapitotöihin erikoistunut yritys. Palvelemme niin pienissä putkistoasennuksissa kuin suuremmissa projektikokonaisuuksissa. Käytämme esivalmistustöissä PRP:n Mäntsälän tehdasta ja lisäksi meillä on toimipaikat Porissa ja Keminmaalla.

  Prosessiteollisuuden kehittyessä yhä harvemmalla tehtaalla itsellään on riittävästi muovitöiden ammattilaisia turvaamaan käynnissäpito. Siksi tarjoamme myös muovilaitteiden ja -putkistojen kunnossapito- ja korjaustöitä lyhyelläkin varoitusajalla tai vuosisopimuksiin perustuen.

  Modul-Plastic on vuosien saatossa ollut asentamassa kesto- ja lujitemuovisia laitteita ympäri Suomen sekä myös muissa maissa. Vankka kokemus ja ehdoton ammattitaito muovien parissa ovat valttejamme asennustöiden joustavassa läpiviennissä tiukkojenkin aikataulujen puitteissa.

  Indutrade-konserni

  Yrityksien emoyritys on Indutrade Oy, jonka omistaa puolestaan Indutrade AB.

  Indutrade Oy koostuu useista itsenäisistä, teknistä kauppaa harjoittavista yrityksistä. Yhteistä kaikille on tuotteiden korkea laatu ja asiantunteva palvelu. Yhdessä nämä yritykset pystyvät tarjoamaan laajoja ratkaisuja melkein alalle kuin alalle.

  Useimmat tuotteet ja ratkaisut ovat alallaan johtavia maailmassa. Toimittajina ja alihankkijoina ovat sekä kansainväliset, tunnettuja merkkituotteita valmistavat suuryritykset että kapeisiin erityissektoreihin keskittyneet pienemmät yritykset. Yhdistämällä nämä voimatekijät Indutrade Oy tarjoaa asiakkailleen tuottavuutta parantavia kokonaisratkaisuja.

  Listan muista Indutrade-yrityksistä löydät täältä.

  Kysy meiltä

  Jäikö jokin asia askarruttamaan tai tahdotko mahdollisesti jo tarjouksen työstäsi? Ota yhteyttä PRP-Plasticin asiantuntijoihin joko sivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse tai soittamalla.

  Yhteydenottolomake »

  Jukka Niemimäki
  Myynti ja tuotanto
  Puh. +358 50 527 8457
  jukka.niemimaki@prpplastic.fi

  Jarkko Räihä
  Toimitusjohtaja
  Puh. +358 40 777 0140
  jarkko.raiha@prpplastic.fi

  Päätoimipaikka, Mäntsälä
  Moreenikatu 2 A, 04600 Mäntsälä

  Keminmaa
  Ratakuja 3, 94450 Keminmaa

  Pori
  Linjatie 4, 28430 Pori

  Puhelinvaihde:

  029 006 250

  Yrityksen sähköpostiosoite:

  prpplastic@prpplastic.fi
  Henkilöstön sähköpostit ovat muotoa:
  etunimi.sukunimi@prpplastic.fi

  Seuraa meitä:

  Linkedin

  Modul Plastic Oy logo
  Modul-Plastic Oy on muovilaitteiden ja putkistojen asennuksiin ja kunnossapitotöihin erikoistunut yritys.

  Copyright © 2023 PRP-Plastic