Valmistamme muovisia prosessilaitteita asiakkaiden toiveiden ja suunnitelmien mukaan.
Globaalisti merkittävä teollisuuden muovituotteiden valmistaja
Yhteystiedot »

Pyydä tarjous

Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä! Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja yhteydenottoon ja tarjouksen tekemiseen sekä sisäiseen tilastointiin.




    Rekisteriseloste

    Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

    1. Rekisterinpitäjä

    PRP-Plastic Oy ja Modul Plastic Oy
    Moreenikatu 2 A
    04600 Mäntsälä
    Puh. 029 006 250
    Jarkko Räihä

    2. Rekisteriasiat

    Asiakaspalvelumme pyrkii vastaamaan kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

    3. Rekisterin nimi

    PRP-Plastic Oy:n ja Modul Plastic Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri.

    4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

    Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja PRP-Plastic Oy:n sekä Modul Plastic Oy:n oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, PRP-Plastic Oy:n ja Modul Plastic Oy:n mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella PRP-Plastic Oy:n ja Modul Plastic Oy:n viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

    5. Rekisterin tietosisältö

    Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

    • Nimi
    • Sähköpostiosoite
    • Matkapuhelinnumero
    • Yritys ja asema
    • Yrityksen osoitetiedot

    6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

    Rekisteri koostetaan PRP-Plastic Oy:n ja Modul Plastic Oy:n asiakastietojärjestelmästä. Tietoja ylläpidetään hyödyntäen yleisesti saatavilla olevat internet-lähteet (esim. yrityksen omat kotisivut) sekä muut julkiset lähteet. Rekisteri sisältää myös asiakkaan itse antamia tietoja.

    7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

    Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

    8. Tietojen säilytys ja poistaminen

    Tietoja säilytetään asiakassuhteen ajan sekä harkintaan perustuen pitemmän ajan mahdollisia myöhempiä yhteydenpito tarpeita varten.

    Tiedot säilytetään vain EU/ETA-alueella

    Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

    9. Rekisterin suojauksen periaatteet

    Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. PRP-Plastic Oy:n ja Modul Plastic Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

    10. Rekisteröidyn oikeudet 

    (EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUS (EU) 2016/679)

    Sinun oikeutesi saada pääsy tietoihin

    Tietosuoja-asetuksen mukaisen oikeuden nojalla sinulla on oikeus saada jäljennös sinua koskevista henkilötiedoista. Pyynnön esittämiselle ei ole säädetty määrämuotoa. Tarvittaessa voimme pyytää sinulta lisätietoja, jotta voimme vahvistaa sinun henkilöllisyyden.

    Jos sinä esität oikeutta koskevan pyynnön sähköisesti, niin me toimitamme tiedot yleisesti käytetyssä sähköisessä muodossa. Lähtökohtaisesti pyyntöjen toteuttaminen on maksutonta, mutta voimme tietyin edellytyksin periä sinulta pyydetyn toimenpiteen toteuttamisesta aiheutuvat hallinnolliset kustannukset tai kieltäytyä suorittamista pyydettyä toimea.

    Tietosuoja-asetuksessa aikaraja sinun esittämään pyyntöön reagoimiselle on yksi kuukausi. Määräaikaa voidaan tarvittaessa jatkaa enintään kahdella kuukaudella ottaen huomioon pyyntöjen monimutkaisuus ja määrä.

    Sinun oikeutesi tietojen oikaisemiseen ja tulla unohdetuksi

    Tietosuoja-asetus takaa sinulle tietyin poikkeuksin oikeuden tietojesi oikaisemiseen sekä oikeuden tietojesi poistamiseen eli niin kutsutun oikeuden tulla unohdetuksi.

    Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi, johon käsittely on perustunut. Tällöin voit esittää meille pyynnön poistaa sinua koskevat tiedot järjestelmistämme. Mikäli henkilötietojen käsittelylle ole muuta laillista perustetta niin me poistamme tiedot.

    Mikäli oikaistavia tai poistettavia tietojasi on kumppanimme hallussa, niin pyydämme häntä menettelemään vastaavasti.

    Sinun oikeutesi siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

    Asetuksen mukaan sinulla on oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen. Käytännössä sinulla on oikeus saada sinua koskevat henkilötiedot yleisesti käytössä olevassa siirtomuodossa ja toimittaa ne toiselle rekisterinpitäjälle. Oikeus edellyttää, että käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja käsittely tehdään automatisoidusti.

    Sinun oikeutesi vastustaa käsittelyä, automaattista päätöksentekoa ja profilointia

    Sinulla on oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella, milloin tahansa vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä. Sinulla on oikeus olla joutumatta sellaisen päätöksen kohteeksi, joka perustuu pelkästään automaattiseen käsittelyyn, kuten profilointiin, ja jolla on sinua koskevia oikeusvaikutuksia tai joka vaikuttaa sinuun merkittävästi vastaavalla tavalla.

    Sinulla on oikeus saada ilmoitus henkilötietojesi tietoturvaloukkauksesta

    Meillä on velvollisuus ilmoittaa henkilötietojen tietoturvaloukkauksesta henkilökohtaisesti niille rekisteröidyille, joiden tietoja loukkaus koskettaa. Oikeus astuu voimaan, jos loukkaus todennäköisesti aiheuttaa suuren riskin yksilön oikeuksille ja vapauksille, esimerkiksi identiteetinvarkauksien, maksuvälinepetosten tai muun rikollisen toiminnan muodossa

    Suoramarkkinointikielto

    Sinulla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

    Päätoimipaikka, Mäntsälä
    Moreenikatu 2 A, 04600 Mäntsälä

    Keminmaa
    Ratakuja 3, 94450 Keminmaa

    Pori
    Linjatie 4, 28430 Pori

    Puhelinvaihde:

    029 006 250

    Yrityksen sähköpostiosoite:

    prpplastic@prpplastic.fi
    Henkilöstön sähköpostit ovat muotoa:
    etunimi.sukunimi@prpplastic.fi

    Seuraa meitä:

    Linkedin

    Modul Plastic Oy logo
    Modul-Plastic Oy on muovilaitteiden ja putkistojen asennuksiin ja kunnossapitotöihin erikoistunut yritys.

    Copyright © 2021 PRP-Plastic